Junior professional

Laura- Junior Professional; “Bij Xedule Professionals krijg ik de kans om veel te leren

Deel deze pagina

Op 9 september ben ik meteen na mijn afstuderen begonnen bij Xedule Professionals. Het plannen heeft mij altijd geïnteresseerd en ik ben erg analytisch ingesteld, maar ervaring had ik nog niet.   

Altijd spannend natuurlijk zo’n eerste baan. Heel veel nieuwe indrukken en informatie in de eerste periode. Gelukkig heeft Xedule Professionals mij goed begeleid en krijg ik de kans om veel te leren. Ik heb in korte tijd met Xedule leren werken dankzij de trainingen en cursussen die aangeboden worden door Xedule Professionals. Maar daarnaast ook dankzij het goede contact met de collega’s.  

Binnenkort rond ik mijn stage bij Hogeschool Windesheim in Zwolle af en begin ik aan mijn eerste ‘echte’ klus. Mede ook dankzij deze stage heb ik praktijkervaring opgedaan met Xedule en weet ik de weg binnen het programma goed te vinden. En kom ik er even niet uit, dan kan ik altijd terecht bij mijn collega’s. Samen weten we heel veel! 

Ontzettend leuk dat er al zo veel onderwijsinstellingen In Nederland werken met Xedule, waardoor het werk uitdagend blijft en ik veel mensen kan ontmoeten die allemaal betrokken zijn bij het onderwijslogistieke proces. 

 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling, dan kunt u een mail sturen naar info@xeduleprofessionals.nl of het contactformulier op deze website invullen. Wij vertellen u er graag meer over.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.