Medior professional

Sytze  – Medior Professional –  “Een leuke afwisselende baan

 

 

 

Deel deze pagina

Bij Xedule Professionals ben ik een van de Medior professionals. Ik ben een ervaren roostermaker en kende Xedule al vanuit mijn vorige baan. Op dit moment ben ingezet bij een Hogeschool die bezig is met de implementatie van onze plan en rooster applicatie. De vraag was “extra handen aan het proces”.

Ik werk nu een aantal maanden mee met het bestaande team planners/roostermakers en door mijn aanwezigheid kunnen ze mij gebruiken als vraagbaak, mij inzetten om roostervraagstukken op te lossen of door de dag-roostering over te nemen. Zo kunnen de huidige functionarissen zich richten op het maken van het rooster van periode 3 en 4  (2e semester). Deze opdracht loopt nog een paar maanden en dan ga ik weer wat anders doen.

Tijdens mijn opdracht ga ik regelmatig een opleiding of cursus volgen of komen we met het team bij elkaar om kennis te delen en ervaring uit te wisselen. Zo blijf ik goed op de hoogte van wat er gaande is in het onderwijs en van de nieuwste updates van Xedule.

Een leuke afwisselende baan waarbij ik mensen verder kan helpen in hun werk en probeer om ze verder te laten groeien in hun functie met behulp van onze applicatie.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling, dan kunt u een mail sturen naar info@xeduleprofessionals.nl of het contactformulier op deze website invullen. Wij vertellen u er graag meer over.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.