Succesvol doorlopen stages

Niet zonder kennis en ervaring op pad.

Alle professionals van Xedule Professionals beschikken al over ruime ervaring in het werken met Xedule, hebben ervaring met het plannen en roosteren bij een onderwijsinstelling met een andere applicatie, of zijn geselecteerd op basis van een aantal belangrijke competenties die je nodig hebt bij het uitvoeren van de diverse werkzaamheden.Denk daarbij aan een sterk analytisch vermogen, projectvaardigheden, goede communicatieve vaardigheden, zelfstandig kunnen werken, enz.

Geen enkele professional gaat op pad, zonder dat hij of zij over voldoende basiskennis beschikt van Xedule om van meerwaarde te kunnen zijn bij de onderwijsinstelling. Deze kennis wordt opgedaan middels het volgen van Xedule-opleidingen, maar vooral ook via het lopen van stage bij een onderwijsinstelling die met Xedule werkt. Zo hebben onlangs twee van onze nieuwe professionals met succes een stageperiode doorlopen bij ROC Nijmegen en Koning Willem 1 College. Bij beide instellingen bleek ook al direct de meerwaarde van een Xedule Professional. De korte lijnen met de supportafdeling van Advitrae, het beschikken over een eigen Xedule-omgeving, toegang tot de meest recente versies van de handleidingen, maar bovendien ook het snel kunnen terugvallen op een Xedule-coach of één van de adviseurs van Advitrae, wierp al direct haar vruchten af.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een stagiaire gedurende een samen af te spreken periode in te zetten binnen uw onderwijsinstelling? Neem dan vooral contact met ons op. Het voordeel van een dergelijke periode is dat u geheel kosteloos kennis en ervaring op kunt doen met éen van onze professionals en met de organisatie van Xedule professionals.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.