“onder de indruk van kennis en kunde van de professionals”

Mücahit Idikurt  van Rijn IJssel; “onder de indruk van kennis en kunde van de professionals

Deel deze pagina

Al vanaf de start van Xedule professionals werken we vanuit Rijn IJssel samen. Zo werkt er al een tijdje een roostermaker/planner mee op een van onze vestigingen om een tekort in capaciteit op te vullen. Het tekort konden we niet opvangen met een roostermaker/planner zonder ervaring, gelukkig kon Xedule professionals een roostermaker/planner mét Xedule ervaring leveren. Deze professional heeft haar meerwaarde goed laten zien door snel te integreren in ons onderwijsstructuur en ons daar waar nodig advies te geven over het gebruik van Xedule en door haar positieve inbreng in het team.  

Daarnaast heb ik twee stagiaires mogen begeleiden die nieuw bij Xedule professionals waren begonnen. Beide opdrachten waren gecompliceerd en erg pittig (vooral voor beginnende professionals). De professionals waren niet helemaal bleu en hadden al een basis training gehad, maar toch was ik beide keren onder de indruk van de kennis en kunde van de professionals. Alle Xedule professionals waar wij samen mee hebben gewerkt zijn met recht professioneel, hebben veel kennis van het pakket. Daarbij zijn het vooral ook prettige mensen om mee samen te werken. Ik zou Xedule Professionals zeker adviseren bij een tekort aan personeel maar ook bij het begeleiden van een team of ‘training on the job’ zou ik ze zeker inzetten.  

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling, dan kunt u een mail sturen naar info@xeduleprofessionals.nl of het contactformulier op deze website invullen. Wij vertellen u er graag meer over.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.