Over ons

Xedule Professionals

Dé professionals bij het plannen en roosteren in Xedule

Deel deze pagina

Veel onderwijsinstellingen maken gebruik van Xedule om het onderwijslogistieke proces te ondersteunen. Xedule is een applicatie die is gebouwd volgens een specifieke onderwijslogistieke visie. Het dan ook van groot belang dat de gebruikers niet alleen de schermen van Xedule beheersen, maar ook de visie achter de applicatie doorgronden om zo optimaal gebruik te maken van de voordelen die het pakket te bieden heeft. Alle Xedule professionals hebben deze specifieke kennis en helpen de onderwijsinstellingen op alle mogelijke manieren om het onderwijslogisitieke proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Wat is Xedule professionals?
Xedule professionals is een dochteronderneming van de Advitrae groep en biedt professionals die opgeleid zijn om de onderwijs instellingen die werken met Xedule te helpen het proces te verbeteren. Daarnaast kunnen we (tijdelijk) roostermakers of functioneel beheerders bieden die direct inzetbaar zijn en daarnaast nét iets meer bieden dan roostermakers of beheerders die geen directe kennis van Xedule hebben. Alle professionals hebben namelijk een interne opleiding genoten en zijn op de hoogte van de visie, de nieuwe ontwikkelingen en de verschillende mogelijkheden. Daarbij staan de professionals direct in verbinding met de helpdesk en specialisten van Advitrae.

Waarom Xedule professionals?
Al onze professionals hebben minimaal HBO niveau en hebben allemaal een scholingstraject doorlopen in de visie en het gebruik van Xedule. Daarbij hebben ze een directe link met de experts en helpdesk van Advitrae zodat elk vraagstuk snel en goed kan worden beantwoord.

Welke trajecten zijn er beschikbaar?
Elke hulpvraag en elk traject is uniek. Van te voren bespreken we uitvoerig wat we kunnen betekenen voor uw organisatie. Een aantal voorbeelden daar van zijn;

Het (tijdelijk) opvangen van tekort aan personeel
Bij (langdurige) ziekte of bij het vertrek van een medewerker kan het even duren voordat deze vervangen is. Xedule professionals kan dit gat tijdelijk voor u opvullen met een roostermaker of een functioneel beheerder.

Het coachen on the job
Bij een nieuw team of een team waar de kennis wat is weggezakt bieden we met de inzet van een professional de mogelijkheid de kennis van Xedule weer op niveau te krijgen en de kwaliteit van de ingevoerde data naar een hoger niveau te brengen.

Het verbeteren van het onderwijslogistieke proces
Alle professionals zijn getraind in alle aspecten. Een aantal professional hebben zich echter gespecialiseerd op verschillende onderdelen binnen het logistieke proces. Als er een hulpvraag ontstaat over een specifiek onderdeel kan het inzetten van een professional de ondersteuning bieden die benodigd is.

Het verbeteren van het gebruik van Xedule
Na de implementatie van Xedule als het nieuwe systeem gaat de onderwijsinstelling enthousiast aan de slag met de inrichting van dat moment. Maar wat als er wat verandert of er toch vragen zijn ontstaan over de inrichting. Een professional kan samen met het team bekijken wat de mogelijkheden zijn of waar het gebruik kan verbeteren. Dit kan al door bijvoorbeeld een dag met het team mee te kijken wanneer er gestart wordt met de jaarplanning.

De Xedule professional is

Expert
U bent bij ons verzekerd
van de meest up-to-date kennis over Xedule.

Verbinder
Waar nodig zijn we de schakel,
tussen u en Advitrae.

Motivator
Xedule kent een unieke visie en aanpak, wij nemen
u daar volledig in mee.

Gids
Onderwijslogistiek is een ketenproces,
wij zijn uw gids in dit proces.

Contactpersoon

We hebben getracht u via deze website zoveel mogelijk informatie te verstrekken over de dienstverlening van Xedule Professionals. We zijn een nieuw gezicht en u heeft daarom ongetwijfeld nog vragen of behoefte aan een kennismakingsgesprek.

Neem gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak of het verkrijgen van meer informatie. Mijn naam is Rianne Gebhardt en ik ben uw contactpersoon voor al uw (aan-)vragen.