“Tijdelijk capaciteitsprobleem prima opgelost door Xedule professionals”

Sandra Mom van ROC Nijmegen; “Tijdelijk capaciteitsprobleem prima opgelost door Xedule professionals”

Deel deze pagina

Vanwege het vertrek van één van onze ervaren onderwijslogistieke adviseurs, was er binnen ROC Nijmegen midden in het schooljaar grote behoefte aan Xedule ondersteuning. Een periode met volop dagelijkse roosterwijzigingen, het realiseren van periode-roosters, het inrichten van de openstelling van het nieuwe schooljaar en het optimaliseren van de meerjarenplanning in het programma.

We weten uit ervaring dat dit tijdelijke capaciteitsprobleem niet eenvoudig acuut ingevuld kan worden omdat het wel een tijdje duurt voor een juiste kandidaat is gevonden met voldoende kennis van Xedule en ook nog beschikbaar is.

Via Xedule professionals hebben wij een tijdelijke kracht gevonden. Natuurlijk was het even spannend wie je dan voor je krijgt. Gelukkig was de kennis van Xedule goed op niveau en kon de professional zo aan de slag. Erg prettig om met de professional samen te werken. Mochten we ooit weer een tekort hebben aan capaciteit, of een andere uitdaging krijgen met Xedule dan gaan we zeker bekijken wat ze kunnen bieden!

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.