Xedule Professional – Planner Onderwijs

Vacature Planner Onderwijs

Deel deze pagina

Xedule Professionals is een dochteronderneming van Visma Advitrae en is gespecialiseerd in het ondersteunen van onderwijsinstellingen om plan- en roostersysteem Xedule zo optimaal mogelijk te benutten. We ondersteunen in het gehele onderwijslogistieke proces: van functioneel beheer en het ontwerpen van curriculum tot het plannen van het onderwijs en het dagroosteren. Xedule Professionals is opgericht in 2019 en bestaat op dit moment uit zo’n 27 collega’s die verspreid door het hele land werken.

De Xedule Professionals werken bij onderwijsinstellingen op locatie, om hen te ondersteunen bij verschillende vraagstukken. Xedule Professionals kunnen worden ingezet als de capaciteit op een school onvoldoende is, maar ook om training te geven in het (beter) gebruiken van Xedule, het coachen van (nieuwe medewerkers) etc.

Xedule Professionals heeft klanten in het hele land, binnen zowel het VO, MBO, HBO en WO. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, maar daar zul je als Xedule Professional niet veel te vinden zijn. Jij werkt bij een opdrachtgever op locatie, waarbij we natuurlijk rekening proberen te houden met de afstand tot jouw woonplaats. Als Xedule Professionals kun je, afhankelijk van jouw kennis en expertise, worden ingezet voor verschillende opdrachten: van roostermaken tot plannen tot het verzorgen van trainingen. Deze opdrachten kunnen van korte duur zijn, maar er zijn ook langdurige projecten waarvoor je een jaar werkzaam bent.

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Wat ga je doen?

Als Xedule Professional word je, afhankelijk van jouw kennis en expertise, ingezet voor verschillende opdrachten: van roosters maken en plannen tot het verzorgen van trainingen. Deze opdrachten zijn van korte duur, maar er zijn ook opdrachtgevers die langdurige ondersteuning nodig hebben. Als Planner Onderwijs ga je na een uitgebreide inwerkperiode zelfstandig aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland, waarbij we natuurlijk rekening houden met de afstand tot jouw woonplaats. De opdrachten variëren van uitvoerende ondersteuning, training on the job en coachen tot het begeleiden van het logistieke proces binnen een onderwijsinstelling. We zoeken een Planner/Roostermaker die zichzelf wil ontwikkelen en een echte Xedule Professional wil worden.

Wat bieden wij?

Als Planner Onderwijs bieden wij jou een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie binnen een leuke, informele werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Binnen Xedule Professionals is er ruimte om opleidingen te volgen, jezelf te ontwikkelen en te groeien. Hierbij krijg je hulp van een hecht team met vakkundige collega’s. Uiteraard ontvang je van ons alle benodigde faciliteiten om te werken; een laptop, telefoon en auto van de zaak of NS Businesscard. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en opleiding. Ook ontvang je een goede pensioenregeling en 28 vakantiedagen. Tot slot staan er jaarlijks meerdere leuke activiteiten op de planning, van maandelijkse pizzasessie met het team tot gezellige kerstviering met de hele organisatie .

Wie ben jij?

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding en hebt affiniteit met het onderwijs. Je vindt het leuk om op locatie te werken, maar kan ook prima zelfstandig thuis werken. Je hebt ervaring met het maken van planningen en bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar. Onze kantoren bevinden zich in Eindhoven en Arnhem, maar onze opdrachtgevers komen vanuit heel Nederland. Hierin ben je flexibel ingesteld, reistijd met je auto van de zaak vind je geen probleem!

Wat verwachten wij?

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Nieuwe aangeleverde informatie kun jij interpreteren en toetsen op correctheid. Dit doe je nauwkeurig en oplossingsgericht. Daarnaast beschik je over een goed analytisch denkvermogen en zie jij het oplossen van problemen als uitdagingen waar je energie van krijgt!

Interesse?

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur dan je CV en motivatie naar vancasteren@advitrae.nl t.a.v. Lara van Casteren. Voor vragen over de functie kan je haar bereiken via 06 – 13019776 en neem ook zeker even een kijkje op onze LinkedInpagina!

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.