Xedule Professional – Roostermaker / Planner Voorgezet Onderwijs

Vacature Xedule professional – Roostermaker / Planner Voortgezet Onderwijs

Deel deze pagina

Xedule Professionals is een dochteronderneming van de Advitrae Groep en is gespecialiseerd in het ondersteunen van onderwijsinstellingen om het pakket Xedule zo optimaal mogelijk te benutten. We ondersteunen in het gehele onderwijslogistieke proces: van functioneel beheer en het ontwerpen van curriculum tot het plannen van het onderwijs en het dagroosteren.

De Xedule Professionals werken bij onderwijsinstellingen op locatie, om hen te ondersteunen bij verschillende vraagstukken. Xedule Professionals kunnen worden ingezet als de capaciteit op een school onvoldoende is, maar ook om training te geven in het (beter) gebruiken van Xedule, het coachen van (nieuwe medewerkers) etc.

Xedule Professionals heeft klanten in het hele land, binnen zowel het VO, MBO, HBO en WO. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, maar daar zul je als Xedule Professional niet veel te vinden zijn. Jij werkt bij een opdrachtgever op locatie, waarbij we natuurlijk rekening proberen te houden met de afstand tot jouw woonplaats. Als Xedule Professionals kun je, afhankelijk van jouw kennis en expertise, worden ingezet voor verschillende opdrachten: van roostermaken tot plannen tot het verzorgen van trainingen. Deze opdrachten kunnen van korte duur zijn, maar er zijn ook langdurige projecten waarvoor je een jaar werkzaam bent.

Steeds meer klanten in het Voortgezet Onderwijs kiezen voor Xedule. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Planner/Roostermaker voor het Voortgezet Onderwijs

Als Planner/Roostermaker VO ga je na een inwerkperiode al snel zelfstandig aan de slag. Jouw opdrachten variëren van uitvoerende ondersteuning, training on the job en coachen en begeleiden van het logistieke proces binnen een school. We zoeken een Planner/Roostermaker met kennis van het VO die graag anderen helpt en zichzelf graag verder wil ontwikkelen.

Wat vragen wij?

 • Voor de functie van Xedule Professional, zijn wij op zoek naar kandidaten die zichzelf herkennen in onderstaande eisen:
 • Een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je hebt al kennis van Xedule of een ander roosterprogramma binnen het onderwijs;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met plannen binnen het onderwijs;
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Bereidheid tot reizen binnen Nederland
 • Je kent de processen binnen het Voortgezet Onderwijs

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat onze nieuwe Professional beschikt over goed analytisch denkvermogen. Je moet in staat zijn om aangeleverde informatie te interpreteren en te toetsen op correctheid. Daarbij ben je nauwkeurig en oplossingsgericht. Omdat je zelfstandig werkzaam bent bij onze opdrachtgever op locatie, is het natuurlijk belangrijk dat je communicatief vaardig bent.

Wat bieden wij?

We bieden onze nieuwe Professional een uitdagende baan binnen een jong en groeiend bedrijf. Xedule Professionals is opgericht in 2019 en bestaat op dit moment uit zo’n 20 collega’s die verspreid door het hele land werken. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf kunnen ontplooien. Binnen Xedule Professionals is er dan ook genoeg ruimte om opleidingen te volgen, jezelf te ontwikkelen en te groeien.
Om jou hierbij te helpen, heb je ook regelmatig contact met je collega Xedule Professionals. We komen heel regelmatig bij elkaar om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.
Als organisatie is Xedule Professionals heel relaxt en open. We werken graag hard, maar houden ook van een lolletje of bijvoorbeeld een potje tafeltennis op kantoor. Een leuke, informele en inspirerende werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Als Xedule Professional ontvang je daarbij:

 • Een dynamische en uitdagende baan voor minimaal 32 uur per week;
 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring;
 • 28 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een auto van de zaak;
 • Alle andere benodigde faciliteiten, zoals een laptop en telefoon;
 • Een persoonlijk ontwikkeltraject en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Jaarlijks een aantal leuke uitjes met collega’s.

Een carrière bij Xedule professionals zorgt voor verbreding en verdieping van jouw kennis en ervaring op het gebied van onderwijslogistiek, roosteren van complexe situaties, advisering en ICT. Bij het inplannen van projecten houden we natuurlijk zoveel mogelijk rekening met je reistijd en persoonlijke voorkeuren. Ons hoofdkantoor is in Eindhoven, maar je klantenkring bevindt zich in heel Nederland. Dus waar je ook vandaan komt, solliciteren kan altijd!

Geïnteresseerd?

Als we jouw interesse hebben gewekt, ontvangen we natuurlijk heel graag jouw sollicitatie. Deze kun je sturen naar Rianne Gebhardt via gebhardt@xeduleprofessionals.nl

Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Rianne via 06-83956062 en neem zeker ook even een kijkje op onze LinkedInpagina!

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.